Ammattiluokitus 2010
51201
Kokit, keittäjät ja kylmäköt
Suunnittelevat ja valmistavat ruokia esim. ravintoloissa, hotelleissa, laivoissa tai sairaaloissa. Valmistavat ja asettelevat kylmiä ruokia tai jälkiruokia pöytiin ym. [1]
Hakusana
- apukeittäjä
- apukokki
- apulaiskokki
- dieettikeittäjä
- keittäjä
- keittäjä-emäntä
- keittäjäharjoittelija
- keittäjä-kylmäkkö
- keittäjä-siivooja
- keittäjä-siivooja-talonmies
- keittäjä-talonmies
- kokki
- kokkiharjoittelija
- kokki-keittäjä
- kokki-kylmäkkö
- kokkistuertti
- koulukeittäjä
- kylmäkkö
- kylmäkköharjoittelija
- kylmäkkö-keittäjä
- laitoskeittäjä
- laivakokki
- lihanpaloittelija (suurtalous, ravintola)
- paistaja (suurtalous, ravintola)
- pitokokki
- pitopalvelun työntekijä (ruoanvalmistus)
- pitopalvelutyöntekijä (ruoanvalmistus)
- pääkeittäjä
- pääkokki
- ravintolakeittäjä
- ravintolakokki
- ravintolankeittäjä
- ruokapalvelunhoitaja
- suurtalouskokki
- vuorokokki
...