Ammattiluokitus 1997

5122 Kokit, keittäjät ja kylmäköt

Suunnittelevat ja valmistavat ruokia esim. ravintoloissa, hotelleissa, laivoissa tai sairaaloissa. Valmistavat ja asettelevat kylmiä ruokia tai jälkiruokia pöytiin ym.

Esimerkkejä:

- koulukeittäjä
- laitoskeittäjä
- ravintolakokki
[1]

Tähän ei kuulu

- keittäjä (einesteollisuus) (8275) [1]

Hakusana

  • dieettikeittäjä
  • emäntä (työmaaruokala)
  • grillikokki
  • keittäjä
  • keittäjä-emäntä
  • keittäjä-kylmäkkö
  • keittäjä-siivooja
  • keittäjä-siivooja-talonmies
  • keittäjä-talonmies
  • keittäjäharjoittelija
  • kokki
  • kokki-kylmäkkö
  • kokkiharjoittelija
  • kokkistuertti
  • koulukeittäjä
  • kylmäkkö
  • kylmäkkö-keittäjä
  • kylmäkköharjoittelija
  • laitoskeittäjä
  • laivakokki
  • lihanpaloittelija (suurtalous, ravintola)
  • paistaja (suurtalous, ravintola)
  • pitoemäntä
  • pitokokki
  • pitopalvelun työntekijä
  • pizzakokki
  • pizzanpaistaja
  • pääkeittäjä
  • ravintolakeittäjä
  • ravintolakokki
  • ravintolankeittäjä
  • ruokapalvelunhoitaja
  • seurakuntaemäntä
  • sotilaskodinhoitaja
  • vuorokokki

...