Uutisia 28.11.2017

Tilinpäätöstilastot osaksi Toimialoittaista yritystietopalvelua

Toimialoittaista yritystietopalvelua on laajennettu tilinpäätöstilastoilla. Uusi kokonaisuus sisältää tilinpäätöstilastoja tarkimmalla toimialaluokituksen tasolla.

Tilinpäätöstilastot sisältävät Suomessa toimivien yritysten tuloslaskelman ja taseen erät summattuna toimialoittain sekä niiden pohjalta lasketut tunnusluvut. Palvelusta löytyvät myös toimialoittaiset tuloslaskelman ja taseen erien jakauma-arvot. Tiedot ulottuvat vuodesta 2006 vuoden 2016 ennakkotietoihin saakka.

Liiketuloksen kehitys toimialoittain

Nykyiset palvelun tilaajat, joilla on koko palvelu käytössään, saavat tilinpäätöstilastot käyttönsä veloituksetta ilman erillistilausta.

Toimialoittaisesta yritystietopalvelusta löytyy analysoinnin ja päätöksenteon tueksi muuttujia ja luokittelijoita yritystoiminnan eri ilmiöalueista. Tietoa löytyy muun muassa yritysprofiileista, yritysten kansainvälistymisestä sekä kasvuyrityksistä. Palvelu sisältää myös tarkan tason alueellista toimipaikkatietoa.

Palvelussa voi tutkia ja vertailla tietoja sekä tallentaa niitä omiin tietojärjestelmiin. Palvelua käytetään Tilastokeskuksen verkkosivujen kautta. Se soveltuu muun muassa yrityksille, aluekehittäjille, kunnille, rahoitus- ja vakuutussektorille, edunvalvontatahoille, ammattikorkeakouluille ja yliopistoille.

Tutustu palveluun

Hinnasto ja tilaaminen

Lisätietoja: Hanna Sten 029 551 2978, Mira Kuussaari 029 551 3538

 

 

Jaa