Suomen virallinen tilasto

Siviilisäädyn muutokset

Tuottaja: Tilastokeskus
Tiedot:

Tuorein julkistus:
Solmittujen avioliittojen määrä kääntyi lievään nousuun
21.4.2016
Tilastokeskuksen väestönmuutostietojen mukaan solmittujen avioliittojen määrä kasvoi vuonna 2015, kun kahtena edellisenä vuonna se oli vähentynyt. Avioliittoja solmittiin 24 708, mikä oli 246 enemmän kuin edellisenä vuonna. Avioituvuus oli hieman vilkkaampaa noin 40-vuotiailla edelliseen vuoteen verrattuna, kun sitä nuoremmilla tai vanhemmilla se joko hieman aleni tai pysyi ennallaan.

Seuraava julkistus:
20.4.2017

Kuvaus: Siviilisäädyn muutosten tilasto kuvaa avioliittojen, avioerojen, rekisteröityjen parisuhteiden, rekisteröityjen parisuhteiden erojen ja leskeytymisten määriä sekä kutakin siviilisäädyn muutosta tunnuslukujen avulla. Tilastossa ovat niiden avioliittojen ja rekisteröityjen parisuhteiden alkamiset ja päättymiset, joissa vähintään toinen puolisoista tai osapuolista asuu tapahtumahetkellä vakinaisesti Suomessa. Siviilisäätyjä ovat naimaton, naimisissa, eronnut, leski, rekisteröidyssä parisuhteessa oleva, eronnut rekisteröidystä parisuhteesta ja leski rekisteröidyn parisuhteen jälkeen.
Lue koko kuvaus >>>
Asiasanat: avioero, avioeronneisuus, avioituvuus, avioliitto, ero rekisteröidystä parisuhteesta, eronneisuus, lesket, leskeytyminen, parisuhde, rekisteröity parisuhde, rekisteröityjen parisuhteiden eronneisuus, siviilisääty, väestönmuutokset.
Tilastot asiasanoittain >>>

Viittausohje:

Suomen virallinen tilasto (SVT): Siviilisäädyn muutokset [verkkojulkaisu].
ISSN=1797-6413. Helsinki: Tilastokeskus [viitattu: 29.3.2017].
Saantitapa: http://www.stat.fi/til/ssaaty/index.html

Jaa