Ajankohtaista

Uutiset

11.6.2021 Varhaiskasvatukseen osallistuminen yleistyy nopeasti Suomessa ja kansainvälisesti

Laadukkaan varhaiskasvatuksen merkitys lasten ja perheiden hyvinvoinnille tunnustetaan aiempaa vahvemmin niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Suomessa varhaiskasvatuksen osallistumisaste on kuitenkin edelleen verraten alhainen, kirjoittaa Mika Tuononen Tieto&trendit-artikkelissa.

10.6.2021 Väestöllisen keskipisteen matka etelään hidastunut

Väestöllinen keskipiste oli viime vuosina matkannut reipasta yli kilometrin vauhtia etelään. Nyt piste on kuitenkin viime mittauksesta liikkunut vain 871 metriä. Piste suuntaa etelään länteen kallistuen, arvioi Pasi Piela Tieto&trendit-blogissa

9.6.2021 Suomi lukuina 2021 kertoo kaikista meistä

Tilastokeskuksen tuore Suomi lukuina 2021 -julkaisu kertoo meistä ja yhteiskunnasta, jossa elämme. Julkaisu sisältää tiiviissä taskukoossa tietoa väestöstä, taloudesta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä tilastolukuina ja graafisina kuvioina. Sen tilastoissa on mukana jokainen suomalainen, koti, koulu, työpaikka ja kunta. 

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 14.-20.6.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Seuraa tilastojulkistuksia RSS-syötteiden avulla

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Päivitetty 11.6.2021