Ajankohtaista / Avoimet työpaikat Avoimet työpaikat

Katso video työstä Tilastokeskuksessa YouTube-palvelussa.

 

Tilastokeskuksessa käsitellään ja yhdistellään eri puolella yhteiskuntaa syntyviä tietolähteitä. Niistä jalostetaan tuotteita ja palveluita tiedon käyttäjille. Tehtävänämme on tuoda luotettavat ja ajantasaiset tilastot ja tiedot asiakkaiden hyödyksi ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Toimimme monissa kansallisissa ja kansainvälisissä tietoekosysteemeissä ja yhteistyöverkostoissa ja haluamme tehdä parhaamme, jotta Suomen tulevaisuutta voidaan rakentaa tiedon varaan.

Tilastokeskuksessa on käynnissä toiminnan ja organisaation uudistus. Haluamme ennakoida entistä paremmin yhteiskunnan muutoksia ja asiakkaidemme tarpeita sekä tehdä tavoitteellista yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Kehitymme 800 asiantuntijan voimin tilastojen tuottajasta vaikuttavan tiedon tarjoajaksi. Haluamme tukea avointa ja rohkeaa kulttuuria ja kannustaa kehittymään ja oppimaan kokeilujen kautta.

 

 

Tarkempaa tietoa Tilastokeskuksesta työnantajana löydät palvelun Tilastokeskus-osasta. Tilastohaastattelijan työstä kiinnostuneet voivat myös lukea tarkemman työnkuvauksen.

 

Tehtävä (valtiolle.fi-palvelussa) Hakuaika päättyy
Tilastoasiantuntija liikennetilastoihin 2.6.2020 klo 15.00
Asiantuntija maksutase- ja rahoitustilinpitotilastoihin 2.6.2020 klo 15.00
Asiantuntija maksutase- ja rahoitustilinpitotilastoihin 2.6.2020 klo 15.00
Tilastoasiantuntija rakentamisen suhdannetilastoihin 10.6.2020 klo 15.00
Yliaktuaari 10.6.2020 klo 15.00

Päivitetty 1.6.2020