Ajankohtaista

Uutiset

8.12.2023 Kokeellinen tilasto: Palkka- ja palkkiotulojen mediaani 3 116 euroa lokakuussa

Kokeellisen tulorekisterin palkat ja palkkiot -tilastomme mukaan palkka- ja palkkiotulojen mediaani oli 3 116 euroa lokakuussa. Palkkatulonsaajien palkkojen ja palkkioiden mediaani nousi 3,8 % ja oli 3 150 euroa.

8.12.2023 Viikoittainen kuolleiden määrä nousemassa ennätykseen

Kuluvan vuoden viikkojen 45–47 aikana kuolleiden määrä on ollut huomattavan korkea jo yhden viikon odotusajan jälkeen. Luku tarkentuu tulevina viikkoina vielä ylöspäin tietojen täydentyessä, kun lisää tietoja tallennetaan väestötietojärjestelmään.

7.12.2023 Kokeellinen tilasto: Yksityisen sektorin työvoimakustannukset nousivat vuoden 2022 loka-joulukuussa 3,8 %

Kokeellisen työvoimakustannusindeksin mukaan yksityisen sektorin työvoimakustannukset nousivat vuoden 2022 loka-joulukuussa 3,8 prosenttia edellisvuodesta. Ansiotasoindeksillä mitattuna nousu oli 2,9 %.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 8.12.2023