Ajankohtaista

Uutiset

22.9.2023 Työolotutkimus selvittää jälleen suomalaisten työoloja ja työhyvinvointia

Tilastokeskuksen laajan työolotutkimuksen tuoreiden tietojen kerääminen on parhaillaan käynnissä. Työolotutkimuksella mitataan monipuolisesti palkansaajien työoloja ja työhyvinvointia sekä niissä tapahtuneita muutoksia. 
 

21.9.2023 Päätoimialojen liikevaihtoennakko: Liikevaihto laski elokuussa teollisuudessa ja rakentamisessa

Kokeellisen päätoimialojen liikevaihtoennakkomme mukaan liikevaihto laski elokuussa teollisuuden ja rakentamisen päätoimialoilla edeltävään kuukauteen verrattuna, mutta kaupan ja etenkin muiden palveluiden aloilla nähtiin kasvua.

21.9.2023 Työelämän kiinnostavimmat ilmiöt nyt tilasto-oppaana

Uusi Työelämä tilastoina -opas  perehdyttää sinut työmarkkinoihin ja sitä kuvaaviin tilastoihin. Opit mm. millä tavalla työmarkkinat vaikuttavat meistä jokaisen työllistymiseen ja työstä maksettavaan palkkaan, perehdyt erilaisiin työsuhteisiin ja työnteon tapoihin sekä siihen, missä ja milloin työtä tehdään.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 22.9.2023