Ajankohtaista

Uutiset

5.3.2021 Tiedon laatukriteereistä tukea tietoyhteiskunnan rakentamiseen

Laadukas tieto on kuin design-tuote: se on kestävää, monikäyttöistä ja ajassa merkityksensä säilyttävää, kirjoittaa Johanna Laiho-Kauranne Tieto&trendit-blogissa.

5.3.2021 Konkurssien pikaennakkotilasto: helmikuun loppupuoliskolla yhteensä 127 konkurssia

Helmikuun kahdella viimeisellä viikolla pantiin vireille yhteensä 127 konkurssia. Julkaistut luvut ovat ennakollisia, ja niitä päivitetään tilaston pohjana olevan aineiston täydentyessä.

4.3.2021 Kukaan ei asu koko maassa – luvassa parempaa aluetietoa asuntojen hinnoista

Vanhojen asuntojen hintaindeksien uudistus on käynnistynyt. Tavoitteena on tuottaa nykyistä parempaa aluetietoa sekä ottaa indekseissä huomioon vuokratontilla sijaitsevat asunnot, kirjoittaa Elina Vuorio Tieto&trendit-artikkelissa.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 1.-7.3.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Päivitetty 26.2.2021